Welcome to Petroleum Geology Forums

This is a free online community that aims to bring petroleum professionals and geologists together and share valuable knowledge. Registration is easy so become a member now for instant free access.
  • Petroleum Geologists can stay up to date with industry related topics and exchange ideas and concepts.
  • Upstream Oil and Gas Consultants get a chance to share their expertise and gain exposure to land future projects.
  • Geology students and graduates can join the discussion and get into contact with potential future employees.

  >> Register Now

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt 
Author Message

Joined: Tue Aug 08, 2017 9:41 am
Posts: 1
Post Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt
Phil Devin Fast Ejendom kan være til stor hjælp hvis du leder efter et godt ophold i Australien, og sin ejendoms service har fået en masse gode tilbagekoblinger og anmeldelser fra forskellige mennesker, således det er en af de mest troværdige agenturer i området. Det har også været en stor del af mange opfyldt fast ejendom behov af forskellige mennesker. Phil beskrev det som et "lille-boutique type agentur miljø" mål for at yde en bedre service og bedre resultater til hver klient.

Phil Devin udviklet en pålidelig viden om fast ejendom fra sine mange år i tjenesten. Med sine evner er der en garanti for, at du får den service og resultater du fortjener. Du også kan være sikker på et positivt resultat med Phil, for at tage sig af dine fast ejendom bekymring.

Dens officielle websted tilbyder mange dejlige sommerhuse til salg eller til auktion. I denne artikel vil vi diskutere nogle af egenskaberne, hvis du er på udkig efter nogle. Til at begynde med én ejendom er beliggende i Loganholme og er beskrevet til som en god investeringsmulighed, fordi du kan være sikker på dit investeringsafkast med dens langsigtede lejer allerede på plads.

En to-etagers hus, på den anden side ligger i Daisy Hill. Det har en forfriskende maling, der kunne give dig en rolig følelse og er placeret i et godt sted. Din familie vil helt sikkert finde ejendommen bekvemt med sin størrelse og funktioner. Det er tæt på gode skoler, således du vil ikke have nogen problemer med skolegang dine børn. Du kan også nå motorvejen med kun en kort køretur.

Der er også en egenskab, der kunne svare til behovene for enhver familie, og det er beliggende i Holland Park. Det byder på en fredelig omgivelser og har en god plads. En to-etagers hus i Hope Island kan også fange din interesse med sin stolte og høje lofter, og et glas indhegnet pool. Den levende område er perfekt for familie bonding fordi det giver en enorm plads. Hvis du foretrækker at bo i Holland Park West, måske en nyligt bygget look egenskab passer til din stil. Det blev for nylig renoveret og har en lav løbende vedligeholdelse og lav forening gebyrer.

Den officielle hjemmeside for Phil Devin konsulenter tilbyder stor komfort til sine kunder siden alle de boliger, der er tilgængelige til salg / til auktion, og egenskaber, der er blevet solgt, er alle opført korrekt på stedet.

Desuden, det giver også nem adgang i anmoder om en adgangsvurdering, søger efter en tilgængelig bolig til leje, anmoder om vedligeholdelse og indgivelse af et lejemål ansøgning. Komme i kontakt med Phil i dag, således at du også kan opleve god fast ejendom service af Phil Devin fast ejendom konsulenter.

Om os

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

[b]Hvad betyder det for dig?[b]

-Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.

-Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.

-Jeg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.

-Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de lislange relationer.

-Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.

I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

Phil Devin er det professionelle!


Tue Aug 08, 2017 9:44 am

Joined: Sun Sep 10, 2017 11:36 am
Posts: 2
Post Re: Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt
This post should not be here. Find a real estate forum


Sun Sep 10, 2017 11:44 am
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] Search for:
Jump to:  


Content on EPGeology.com is intended for personal use only and to supplement, not replace, professional judgment. EPGeology.com disclaims any and all liability for your use of its content. As most of our content is supplied by our users we can not check copyright, and stress that copyright remains at the original owner. If you suspect copyright infringement please use the contact form to report it.
Contact || © EPGeology.com. || Powered by phpBB Asteroid Mining

phpBB SEO